Voor het goede doel

Escape Room Baarn – Hôtel Central – is een pop-up escape room, een initiatief van Team Pascal om geld op te halen voor het goede doel: Stichting ALS op de Weg.

Team Pascal staat geheel in het teken van de strijd tegen ALS. Naamgever van Team Pascal is Pascal Vendel.
Pascal kreeg in januari 2014 de diagnose ALS. Ondanks een snelle aftakeling bleef Pascal een onvoorstelbare optimist, realist en levensgenieter tot dat hij op 9 oktober 2016 overleed.

Vrijwel direct nadat de diagnose ALS werd gesteld besloot Pascal zich in te schrijven voor de Tour du ALS. De wens om de Mont Ventoux te beklimmen was al eerder ter sprake gekomen bij Pascal en zijn vaste wielrenmaten, nu kon dat gecombineerd worden met geld ophalen voor de strijd tegen ALS. De wielervrienden schreven zich in onder de naam Team Pascal.

Na lancering van deze website is Team Pascal meer geworden dan de ploeg mensen die de Mont Ventoux bedwingt.
Team Pascal is de kapstok waaraan wij alle acties voor de strijd tegen ALS ophangen. Zo sluiten de deelnemers aan de Amsterdam City Swim moeiteloos aan bij Team Pascal.
Team Pascal heeft zich tot doel gesteld om in de komende maanden de aanschaf van een driewielerfiets met trapondersteuning voor de stichting ALS op de weg! te realiseren.
Wij willen de benodigde € 7500,00 via diverse acties bij elkaar krijgen. Alle acties en de tussenstand zullen via deze site te volgen zijn.

 

Hoe meer je deelt, hoe meer je hebt
Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInPrint this page